Vorige Evenementen

20-06-2024

Rensentheater

De Open Coffee Club bij het kleinste theater van Nederland. Was intiem en persoonlijk. Mooi om verhalen van gasten te horen over hun leven en doelen.
16-05-2024

Museum Collectie Brands

De Open Coffee club vond donderdag plaats bij Museum Collectie Brands. Dit zeer bijzondere museum in Nieuw Dordrecht wordt gerund door een proffesioneel team en meer dan 40 vrijwilligers De hoofdlijn is de gigantische collectie van Jans Brands maar daarnaast zijn er interessante exposities over het Konklijkhuis en de industrieele geschiedenis van Emmen. Zeer de moeite waard!
18-04-2024

Oude melkfabriek terrein

De bijeenkomst van de OCCemmen vond deze keer plaats in een hele bijzondere locatie! Het pand waar voorheen het Centrum Beeldende Kunst Emmen was gevestigd is nu vrij voor een nieuwe huurder. De prachtige lichte ruimtes lenen zich uitstekend voor kantoren of activiteiten op cultureel gebied. Marjory van het CBK gaf ons alvast een preview van de nieuwe locatie.
21-03-2024

Van Gogh Huis

Wat een onvergetelijke dag bij het Van Gogh Huis in Nieuw Amsterdam! Dank aan iedereen die deelnam aan onze inspirerende bijeenkomst op 21 maart. Het was geweldig om te netwerken en tegelijkertijd te duiken in het leven en werk van Van Gogh, recht in het hart van waar hij zijn bestemming vond in het prachtige Drenthe
15-02-2024

Facet

De Open Coffee Club van donderdag 15 februari leek wel de "Open Tea Club "want het was een drukte van belang en er werd flink gepraat met elkaar.Gelukkig werd er goed geluisterd naar het verhaal van Nicole Stiekema over alle ontwikkelingen rondom Facet. Een organisatie die veel meer doet dan veel mensen weten. Boeiend verhaal!
18-01-2024

Theater Noorderbak

Donderdag 18 januari vond de 50e (!) Open Coffee bijeenkomst plaats in Theater Noorderbak in Roswinkel. In deze fraaie locatie kun je bijeenkomen in het café (Kat in het bakkie) of een groot feest organiseren in de zaal van de Noorderbak. Daarnaast hebben de eigenaren een zorg hotel op het terrein
21-12-2023

Domesta

De visie van Domesta is om op een duurzame wijze een prettige sfeer te creëren voor de huurders. Een van de huurders, Ronald Klarus van Yspeert advocaten gaf een toelichting.
16-11-2023

ZO!34

De druk bezochte Open Coffee Club bij ZO34 was inspirerend, creatief en interessant! Veel nieuwe en ook veel vaste gasten die vertelden over hun bedrijf of drijfveren. Door het netwerk van de Open Coffee Club is er veel synergie ontstaan tussen de mensen.
19-10-2023

BMTEC

De OCC Emmen was donderdag 19 oktober te gast bij BMTEC in Emmen. Ondernemer Bakschik Martirosian vertelde vol passie en bevlogenheid hoe hij dit innovatieve bedrijf heeft opgebouwd. En eigenlijk is het niet 1 bedrijf maar meerdere afdelingen / bedrijven.
21-09-2023

Wellness Hotel & Golf Resort Zuid-Drenthe

Op een stralende 21 september 2023 verwelkomde het pittoreske Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe ons voor de Open Coffee Club